• Nyheter

[2017-09-05]

Skogsforums Gallringsdagar 2017

 

Besök oss på årets mässa den 29-30 september och hör hur du kan effektivisera din gallringsprocess med Gremos gallringsmaskiner. Skogsforums Gallringsdagar hålls i år i Grangärde strax utanför Ludvika i Dalarna.

Gremos nyhet för i år är skotare 750F, en liten och kompakt skogsmaskin med fokus på komfort och låg egenvikt. Denna lätta och smidiga skotare passar utmärkt för alla typer av gallringsarbete. Våtmarker är inget hinder – lägg bara på boggieband fram och bak, så tar sig maskinen säkert fram.

Gremos gallringsmaskiner är både smidiga och säkra för att passa alla typer av gallring och slutavverkning. Dess genomtänkta konstruktion med fokus på lätta och smidiga maskiner, är både skonsamma mot miljön och ger en hög prestanda. Med en modern gallringsmaskin från Gremo och ett skördaraggreagat från SP Maskiner­ får du en effektivare gallring och ökad produktion.

Gallringsområdet är på ca 20 hektar och delas upp i ett stort antal jämförelseceller och demoytor. Det visas olika gallringskoncept och det ges möjlighet att jämföra olika gallringsmaskiner.

Kom och se våra skördare och skotare live och diskutera maskiner och metoder. Vi kommer att finnas på plats båda dagarna – välkommen!

Läs mer om Skogsforums Gallringsdagar

Beställ gratis entrékort

öppet hus


Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Finns inga nyheter för närvarande

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.
2020-08-17

En heltäckande skogsmaskinsleverantör

Nu fortsätter vi framåt i gula toner under namnet Eco Log 


2020-04-17

Eco Log och Gremo blir ett

En heltäckande skogsmaskinsleverantör när Eco Log och Gremo blir ett 


2019-11-01

Ny servicelämnare i Västra Götaland

Gremo har tecknat servicelämnaravtal med KG Svets & Maskin AB i Frändefors. 


2016-04-27

PRESSMEDDELANDE

Gremo tar in stor investering för framtiden.