• Nyheter

[2013-08-28]

Gremo startar försäljning i Sydamerika

Efter den stora succen med försäljningen av Gremomaskiner till Panama är det nu dags att ge sig på ytterligare marknader i Sydamerika, nämligen Chile.
Vi är mycket nöjda med att meddela att Forest Center är Gremos nya återförsäIjare i Chile. Vi vill på detta sätt helt enkelt komma närmare våra kunder. Forest Center kommer från och med nu ta hand om försäljning och service på den chilenska marknaden. Företaget har varit verksamma inom skogsbranschen i 23 år och de har visat stort engagemang och har lång erfarenhet. Chile är en ny stor marknad med stor potential och tack vare de stora gallringsvolymerna som finns och de goda kontakterna med skogsbolagen gör att Gremo passar utmärkt in i bilden. Våra maskiner är perfekta för skogsbruket där och vi hoppas att det kommer bli en stor marknad för oss. Nyligen skrevs även maskinkontrakt och den första skotaren till Chile levereras i sommar.


På bilden: Arjo Rontynen, Forest Center och Roger Edström, Gremo.



Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Finns inga nyheter för närvarande

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.
2020-08-17

En heltäckande skogsmaskinsleverantör

Nu fortsätter vi framåt i gula toner under namnet Eco Log 


2020-04-17

Eco Log och Gremo blir ett

En heltäckande skogsmaskinsleverantör när Eco Log och Gremo blir ett 


2019-11-01

Ny servicelämnare i Västra Götaland

Gremo har tecknat servicelämnaravtal med KG Svets & Maskin AB i Frändefors. 


2016-04-27

PRESSMEDDELANDE

Gremo tar in stor investering för framtiden.