• Begagnat/Fynd

Begagnade maskiner


Kåbe Original Kåbe OriginalKåbe OriginalKåbe OriginalKåbe Original

 

För de flesta är det svårt att bedöma en begagnad skogsmaskin! Kanske är det rent av något bland det svåraste du ställs inför! Frågeställningarna är många och ökar ju mer du tränger in i problematiken.

Det är då du behöver en leverantör som du kan lita på. Vår handel med begagnade skogsmaskiner är mycket omfattande och växer i antal. Kanske för att allt fler upptäcker vår seriösa policy. En policy som går ut på att köparen skall bli så nöjd att vi är förstahandsvalet när han byter nästa gång.

Våra säljare har lång erfarenhet av att bedöma maskinerna vid inbytestillfället och hur maskinen skall värderas i förhållande till skicket. Vår verkstad och våra servicelämnare har likaså omfattande erfarenhet. Det betyder att vi inte bara känner till vad man skall kolla upp extra noga utan också hur vi skall ge våra kunder prisvärda maskiner.

Många av våra begagnade maskiner iordningställs till ett så bra skick att du kan bruka maskinen lång tid utan nämnvärda bekymmer. Vi redovisar vad vi gjort vid maskinen men kanske lika viktigt - vi redovisar också vad vi inte gjort. På så sätt minimeras risken för sura överraskningar. De maskiner som inte iordningställs i någon särskild grad redovisar vi naturligtvis ändå skicket på ett seriöst sätt.

Vid leverans ser vi till att du får maskinen i överenskommet skick och ger dig instruktioner så att du kommer igång. Vår erfarenhet säger att just det här är mycket viktigt. En bra start underlättar så att jobbet blir gjort och pengarna rullar in som tänkt!

Väljer du en begagnad maskin hos oss skall du naturligtvis ha valuta för dina pengar. Vi vill ju att du pratar väl om oss och kommer tillbaka nästa gång du är i bytestankar. Vi vill att du alltid förblir en Gremo-kund!

  • Fyndtorget

    Här hittar du en liten fyndhörna där du kan hitta både nya och begagnade produkter till väldigt bra priser. Så som reservdelar, aggregat, maskindelar, däck, kranar m.m.

     

  • Begagnade maskiner

    Letar du efter en begagnad Gremo 950R eller nån annan maskin? Här hittar du begagnade maskiner till förmånliga begagnadpriser. Denna sida uppdateras kontinuerligt när nya maskiner inkommer eller bli sålda. Gå in och sök efter det du leta efter.