Eftermarknad

Eftermarknad

I Ätran i Halland finns Gremo´s reservdels- och produktionslager. Det innebär leveranssäkerhet för reservdelar. Våra öppettider är vardagar mellan 07:00 – 16:00.

Reservdelarna beställer du hos din närmaste servicelämnare som ofta kan leverera beställda delar direkt ur sitt lager. Annars ringer, faxar eller mailar han oss din beställning. Får vi beställningen har vi möjlighet att leverera så att du har delarna redan 7,00 nästa morgon.

Möjlighet att få tag i delar på lördag-söndag eller helger är också stora men då är transportmöjligheterna starkt begränsade varför du kanske själv måste hämta delen hos oss.

Hos oss finner du också till rätt pris boggieband, slirskydd, däck (även begagnade), oljor, gripare av olika fabrikat, rotatorer och annan utrustning. Fråga oss när du söker något! Vi är verkligen stora på utrustning, kanske för att vi har lång erfarenhet och förmodligen för att vi alltid har bra priser. Eftermarknadsförsäljningen omfattas av leveransvillkor NL09.

Vårt dagliga arbete genomsyras av tanken: ”när vi levererat en Gremo-maskin till dig börjar vår strävan att ge dig största möjliga valuta för pengarna så att din nästa maskin också blir en Gremo”.

Vi vill att du alltid förblir en Gremo-kund!