• Service

Service


Våra tekniker och vår verkstad i Ätran, Halland har spetskompetens för alla förekommande Gremo-maskiner. Teknikerna ger alla våra servicelämnare support och vår verkstad reparerar/rekonditionerar inbytesmaskiner och sköter våra kunders maskiner i närområdet.

Din närmaste servicelämnare är givetvis alltid behjälplig, vanligtvis genom att de kommer till dig i skogen. Servicelämnare har gedigna kunskaper om våra maskiner och de flesta också bra, välutrustade verkstäder. Du finner förteckning med telefonnummer under servicelämnare.

Vår verkstad i Ätran har öppet mellan 07:00 till 16:00. Vi svarar i telefon också efter kl. 16:00 på vardagar och under helger. Användbara telefonnummer känner din servicelämnare till eller prövar du att ringa våra servicetekniker.

Vårt dagliga arbete genomsyras av tanken: "när vi levererat en Gremo-maskin till dig börjar vår strävan att ge dig största möjliga valuta för pengarna så att din nästa maskin också blir en Gremo".

Vi vill att du alltid förblir en Gremo-kund!

  • Servicelämnare

    Servicelämnare

    Var kan jag göra service på min maskin? Här hittar du alla våra serviceställen i Sverige och ute i Europa. Vill du ha mer information om våra servicelämnare, var god kontakta oss på Gremo. Ta också en titt på våra servicebilar som finns runt om i Sverige.


  • Eftermarknad

    Servicelämnare

    I Ätran i Halland finns Gremo´s reservdels- och produktionslager. Det innebär leveranssäkerhet för reservdelar.