Gremo Skördare 1058H5


Skördare 1058H5 Skördare 1058H5Skördare 1058H5

 

Gremo 1058H5

Skördare 1058H5Gremo 1058H5 är en skördare som gör gallringen i skogen ännu effektivare, lönsammare och samtidigt skonsammare för terrängen.

Den nya motorn är en steg V utan EGR-ventil. Det innebär att hela avgasreningsanläggningen nu finns i en enda enhet – en "Single Module" – där katalysator, partikelfilter och urea finns samlade i bara ett efterbehandlingssystem. Den nya lösningen utan EGR-ventil tar hälften så mycket plats som tidigare och därmed kan inbyggnadsmåtten minskas kraftigt.

En annan stor fördel är de nya kylarna som är sidomonterade på 1058H5. Det ger lägre ljudnivå i förarhytten samtidigt som sikten bakåt blir bättre. Kranen har också blivit större och betydligt starkare med ett högre lyftmoment. Storleken innebär att kapaciteten ökar och att skördaraggregatet kan hanteras på fler sätt än vad den kunnat förr. Ett av våra tillval som du kan göra är den aktiva boggin som möjliggör en rent extrem framkomlighet i mycket brant terräng.

Den låga bränsleförbrukningen gör sammantaget att du med 1058H5 får en skördare som ger dig en bättre ekonomi och lägre avtryck i miljön.